Ciclism de performanță,
calitate elvețiană,
experiență premium

Bicicletele BMC înseamnă tehnologie elvețiană. Ele au devenit alegerea naturală a atleților de top ai lumii, câștigători ai unor curse celebre, precum Turul Franței, etape de Time Trial, Campionate Mondiale la diferite discipline și numeroase Campionate de Ironman. Ciclismul evoluează cu viteza mare, iar BMC este în fruntea plutonului, mărind ritmul prin investiția în activitatea de cercetare și dezvoltare.

Explorează gama BMC

Concepute de oameni pasionați și duse la limită de către cei mai rapizi atleți din lume.

Road

Concepute pentru viteză

Gravel

Garantată să devină noua ta obsesie

Mountain bike

Tot mai sus

City

Esențial pentru confort și plăcere

Despre Seven Sports

 

Ne plac oamenii pasionați – oameni care iubesc bicicletele. Pasiunea noastră pentru triatlon a crescut în ultimii ani și în zona cicilismului. Seven Sports este parte din Seven Sport Club. Pentru membrii clubului nostru, concepem planuri de antrenament personalizate, însoțite de programe nutriționale, pregătire psihologică înainte de competiții și de recuperare după curse. Antrenorii noștri cred merita depui efort în antrenamente, pentru a te putea bucura de rezultatele muncii tale. Accentul este pus pe angajamentul membrilor clubului pentru a construi relații durabile, de prietenie, bazate pe încredere. Aici, nu exista câștigători sau învinși. Este vorba despre dorința de a-ți seta noi provocări și de a creste sub îndrumarea unor profesioniști, umăr la umăr cu alții asemenea ție, într-un mediu prietenos și inspirațional.

Testează bicicletele BMC împreună cu noi

Se întâmplă deseori avem biciclete BMC pentru a fi testate. Pe șosea, munte sau în oraș, poți veni cu noi experimentezi sentimentul de premium cycling. 

Dacă îți plac turele prietenoase prin jurul Bucureștiului sau îți dorești achiziționezi o bicicletă BMC, -ne un semn și vom încerca te ajutăm.

Ce ne diferențiază

Ne străduim oferim excelență în toate aspectele afacerii noastre: de la calitatea produselor, la amabilitatea pesonalului, țelul nostru este oferim o experiență cât mai plăcută clienților noștri.

Garanția noastră

Este extrem de important pentru noi, ca tu  fii 100% satisfăcut de achiziție, iar dacă nu se întâmplă acest lucru, vom face tot ce ne stă în putere  te recucerim.

Testează sentimentul experienței Premium

Scopul nostru este nu doar să livrăm produse care arată foarte bine, dar și de înaltă calitate. Fiecare bicicletă este testată riguros, atât din punctul de vedere al calității, cât și al longevității.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golIntoarce-te in magazin